Selecteer een pagina

Wat doet Medic Mobility Service?

Repatriëring

Sinds enkele jaren houden we ons bezig  met het repatriëren van patiënten vanuit verschillende landen binnen Europa.
Onze coördinatoren staan 24/7 voor u klaar om uw hulpvraag te kunnen beantwoorden. 

Medische escortering 
Onze gekwalificeerde hulpverleners begeleiden wereldwijd de medische hulp vragende patiënt terug naar hun land van herkomst. Wij zorgen met ons team ervoor dat de repatriëring soepel verloopt. Onze hulpverleners zijn uitgerust met voldoende materialen en kennis om de repatriëring tot een goed einde te brengen.

Wijze van vervoer 
Patiënten kunnen op verschillende manieren vervoerd worden, per ambulance, vliegtuig of taxi. Dit wordt door de behandelend medici ter plaatse geadviseerd en vooraf door de alarmcentrale aangevraagd bij de desbetreffende vervoersvaart-maatschappij. De patiënt wordt tijdens het gehele proces begeleid door een gekwalificeerde hulpverlener.

Vergoeding door zorgverzekering of reisverzekering 
In Nederland wordt de coördinatie door alarmcentrales verzorgd voor het vervoer vanuit het buitenland. Het is daarom van groot belang dat u contact opneemt met de aan uw reisverzekering verbonden alarmcentrale, zij kunnen u verder helpen met het organiseren van alle zaken omtrent het repatriëren naar uw thuisland. De kosten die onder de dekking vallen van uw verzekering kunnen dan worden besproken.

Indien u geen reisverzekering heeft afgesloten, kunt ook bij ons terecht voor het organiseren van alle zaken rondom de repatriëring.

Heeft u vragen of wilt u informatie over Medic Mobility Service, wij staan klaar om al u zaken rondom de repatriëring te bespreken.

✔  Gespecialiseerde verpleegkundige (psychiatrie, intensive care, cardiac care, anesthesie, spoedeisende hulp)

✔  Chauffeurs

✔  Sedatie praktijkspecialisten

✔  Pijnconsulenten

✔  Artsen

Om de kwaliteit van zorg en patiëntveiligheid te optimaliseren staan onze zorgprofessionals 24/7 klaar om zorg te verlenen.

Liggend Zorgvervoer

Medic Mobility Service stelt zich 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar voor zorg-vervoer. Dit kan zijn ad hoc, op basis van een gestructureerde samenwerking of projectmatig.

  • Ad Hoc: 24/7 bereikbaar.

  • Gestructureerde samenwerking: Op vooraf afgesproken tijden zullen wij verantwoordelijk zijn voor de bestelde ritten en deze uitvoeren.

  • ­Projectmatig: Voor een van te voren afgesproken periode zijn wij beschikbaar om het zorg-vervoer te bieden die van ons verwacht wordt. Daarnaast kunnen wij ondersteuning bieden ten tijde van grote drukte.


Medic Mobility service heeft met zijn zorg-vervoer tot doel om zowel betrouwbaar als efficiënt te werk te gaan tegen een gunstig tarief.

Besteld zorg-vervoer kan alleen uitgevoerd worden in opdracht van de Regionale Ambulance Voorziening (RAV).

Psychiatrisch Vervoer

De laatste jaren zien we een toename in het vervoer van psychiatrisch patiënten, zowel nationaal als internationaal. Het vervoeren van een psychiatrisch patiënt vraagt om een andere aandacht en benadering.

 

Medic Mobility Service zorgt ervoor dat deze patiënten op de juiste manier worden begeleid tijdens hun vervoer. Ten alle tijden wordt er gekeken naar de behoefte van de patiënt. Indien nodig zullen er aanpassingen gedaan worden aan het vervoer om de omgeving zo prikkelarm mogelijk te maken en de patiënt een zo veilig mogelijk gevoel te geven. Er zal de mogelijkheid zijn dat een voor de patiënt vertrouwd persoon mee gaat tijdens het vervoer.

Besteld zorg-vervoer kan alleen uitgevoerd worden in opdracht van de Regionale Ambulance Voorziening (RAV)